McGormic

Denna McGormic fyller 60 inatt .....rejält stål som håller....Patinerad och vacker som bara en gammal traktor kan vara...Ännu ett år har gått och summeringen?....Ja gamla lugna smått unkna perioder av snålblåst har passerat...Men även Nya vindar har blåst......Glädje och sorg....högt och lågt......som ett år kan vara.....Sorgen efter spelmannen ligger kvar...aningen lättare....men dock. Men året har även bjudit på musikaliska trevligheter för egen del och en diktbok håller på att ta form i förrgår spelade jag på en byafest med min fru och två andra gitarrspelare.....första gången på allvar så att säga....en jävligt kul upplevelse...lite folk men kanske det var en fördel .......kan nog tänka mej att göra om det nån gång.....förändringar förändras situationer kränger...men den står kvar därute.......rejält stål som håller.....bara att vrida igång......denna ....denna urkraft....Min McGormic.
Gott nytt år mina vänner! vad som kommer nästa år för vi summera om ett år!

Räven raskar över isen

Granen är insläpad o klädd.....skinkkoket står på spisen och jule snön verkar infinna sig då det snöar för fullt......julskrammel på radion ......man ser fram emot julbordet och att träffa nära o kära under mittemellansemestrarnaledigheten......puhhh.....det är skönt med en avbrott ifrån verkligheten..... verklighetens tomtar liknar inte den som nu ska komma,,,,.chilla....svulla.....man behöver verkligen detta
eller hur? Även fast tiderna förändras och åren går så ser man fram emot kl 15,00 den 24 dec då Kalle Anka med vänner än en gång gör entre.....de ä jul de! och i och med att saxarna på bilder inte används längre så kan till och med rävarna raska över isen. God Jul o gott nytt år mina vänner.

Man vaknar!

Visst är det en nödvändighet att i dettta liv att göra en control alt delete och nolla systemet med en viss period emellan!......har precis varit ner till ett samkväm med ett gäng biltokiga och eftersom dessa individer är och har ungefärligen samma typ av störningar som en själv så kan man bara känna ett lugn i sällskapet......man nollar kupan.......längst därinne börjar ideer gro.....i ett behagligt tempo glider man runt.....förgasare.....kylproblem.....hm nya lister.....man nollar sakta ner systemet och befinner sig precis där tankar startas där känslan finns där precis där börjar man vakna.
Man tackar ödmjukt och ser fram emot nästa nollning.

Stolt......

Joo man känner sig stolt....stolt över att lillpiga o Bengtsson numera trakterar bilkörning......Ja Lillpiga är numera en ung vacker krigarkvinna som krigar mot ondo varje dag med bravur....Bengtsson har sedemera blivit närmare två meter lång och även han har kämpat länge och väl......Bägge två älskas av mej för deras mod och personligheter och dessa har gjort sig förtjänta av all välgång.......jag vet hur det känns att stå där utanför körskolan med lappen i hand....Freedom......livet tar en ny vändning....jag bet på naglarna i veckan och väntade o väntade på besked......o ta mej f........n så tog dom inte kortet båda två......man kan bara smått säga GRATTIS och känna sig mäkta STOLT.
 
 
 

RSS 2.0