glad påsk...

Påsk.......i mitt fall.....förkippat med fjäll....förknippat med skoter......fjällturer på dan.....eld...på kvällen....mera fjälll....pimpling....både på fisk o på annat.....i alla fall.....Min dotter fyller 20 på påskafton..... Hööökerns...glad påsk.....mina vänner var ni än befinner er.........glad påsk..

Bedrup

 
 
Trött o håglös?? vad gör folket på bilden?....ser inte mannen uppe i högre hörnet ut att ha sträckt lårmusklerna så det spänner i hårfästet.....Vad gör kvinnan??? garvar hon???eller är hon bara uppgiven nu när Opeln stannat igen???barnen då?? breakdansade dom redan på Bedrups tid?? Bedrup själv ser ut att vara på väg att lämna scenen......ok...OK....kommer ni ihåg då Ok hette Ok....ja efter IC....Här på byn fanns Esso...BP...och ...Ok när jag började tanka.....ok...på Ok kunde man köpa resrvdelar över disk och jag minns sommaren med tvåtaktaren .....man köpte 3% oljeblandad på pump på BP......ja ja....man kanske skulle ta och spisa skivan o hänga med bedrup o komma i form...Men en sak är säker....sååå göralös är jag inte så jag går på den här reklamen o köper en Opel i första taget.....(har ägt två..suck).....NJa så här i falukorvens absoluta högtid....med luften fylld av tvåtaksrök och mackjärnen är konstant varma kanske....kanske det kan va en bra ide.....ja....alltså att hänga med BEDRUP ett tag.

Masonitegubben

 
Visst blir man glad! Masonite loggan torde vara en logga som alla med självbeaktning känner igen och man är väl lite skadad men jag kände ett litet välbehag när jag hittade den lille masonitegubben när jag:
 
Rev upp golvet i det kreativa rummet hemma.......Masonite i all ära men spik måste ha varit billig en gång i tiden....Rivit halva golvet och spikdragit 1.3 miljarder spik nästan...känns det som......Tur att Luk ville hjälpa till......Hur som helst verkar detta bli ett låååååååånnnggt projekt.......Med små ozzar o coola luks blir det 15 min i veckan över till reptid........Men detta rum förtjänar allt jobb....Detta rum är husets kreativa rum och där har det tillkommit såväl dikter som låtar och mitt i putsning o golvrivning fick jag en stark känsla hur rummet en gång såg ut...........Jag träffade en tidigare ägare och beskrev för honom hur jag trodde det sett ut och........Japp han bekräftade lite förundrat hur rummet sett ut och det visade sig att jag hade en ganska klar bild på hur hans föräldrar hade tex sängen i detta rum..........hmmm......har alltid känt att det är nåt speciellt med detta rum......Nä nu ska jag dra på mej
 
Och ta ett snack med Masonite gubben.
 

RSS 2.0