Vintertid

Varför har nån javetbättreförståsigpåare kommit på den strålande ideen att ändra tiden höst o vår??Är nån sorts beslutsångest...flytta fram en timme...näää...flytta tillbaka....näää....Eller bara för att nån insett att här sitter jag på ett bra betalt jobb med en fin titel och har inget att göra eller att komma med....få se..mmm va kan jag göra....vad får jag göra .....Jaaaaa ingen har gjort om tiden!!! jag fixar sommar och vintertid...vilken jvla fin ide....då får jag säkert löneök för då ser dom att jag tänkt!!!!!...suck..........Annars då???joovars kl 05 00 ......snön faller.......endast Putte är vaken.....jvl vintertid......Näää nog med detta mina vänner ha nu en bra dag och....de kan inte mer än gå åt h-vete.
 

Det finns hopp!

I den aktningsvärda ålder min befinner sig i kan man inte mer än glädjas åt ungdomens leverne......Igår kväll efter inmundigade av livets vatten i samklang med en viss spelman åkte vi ner på byn för att eventuellt samspråka med likasinnade...........nåt måste ha hänt eftersom byn var så öde att man trodde en smärre folkvandring hade inträffat. Men som ett ljus i mörkret hittade vi en liten folksamling på golanhöjden......Ungdom......som genast tyckte att vi var nåra låssasraggare som åkte volvo på vintern.........Ungdomen åkte ståndsmässigt en 60tals Cheva och  måste ges rätt! Vi erkände med omedelbar verkan! Det värmer ett gammalt patinerat bilhjärta och jaaaaa.... Det finns hopp......Smög ner till garaget i dag o smekte bakvingen på chryslern.......viva ungdomen.
 

En hjulbent lönnfet poet

Vilket skeende i livet befinner ni er i ?......jag i egen persona är i ett ungt skeende........jaaa.....med intrampat lego i hälarna o blöjyten på schemat.......med så mycket egentid så man kan jämföra det med lönen......med en vacker fru som är en vacker mor som har en vacker .....ja vad säger man.........ok......patinerat vacker man........dvs......jag......m mmm.....ok då.....jag är 47 år gml ok har hittills 5 odsenvanligt vackra barn...måste vara gener.....jaja i vilket fall som helst så......måste man vara ödmjuk inför det faktum att man är .....ja jag skrev en låt för ett par år sedan som sammanfattar det .....mesta.
 
Jag vakna upp en morron med värk o dubbelseende
jag släpade mej till spegeln och fick fram ett leende
Där såg jag en skäggig trött atlet
svankryggad hjulbent lönnfet..poet
guds gåva till kvinnan attraktiv som få
vill inte vara så här snygg men det får gå ändå
 
ledbruten halvblind vig som ett järnspett
mer macho har ni alltför sällan sett
hår som växer överallt mest på ryggen
inni öra å huve som ett kalhygge
 
mn det ska ni veta det har vart ett jvla jobb
att forma denna helt perfekta kropp..........
 
Hur som helst.........mitt motto i livet......DE KAN INTE MER ÄN GÅ ÅT HELVETE.....
Och jooo jag är ung.........joo....jooooo.....ok min tes är att om man lär sig nåt nytt varje dag och tar det till sig.......då är man fortfarande ung..........om ta mej faaan om inte ja lär mej nåt nytt varje  dag .......och det roliga är att youngsters i min omgivning lär mej lika mycket som jag lär dom............grejen är att skita i åldern o lyssna........shit det finns hopp..........jaaa......de kan inte mer än gå åt helvete........
 

Ursållning

Visst är det märkligt! man ska va naken så inga sömmar skaver! I den nobla ålder man än så länge förtjänat så träffar man fortfarande på folk som borde ha fått stannat på dagis.......Man har ovetande om sin förträfflighet hittills sållat bort folk som bara stjäl energi och pockar om uppmärksamhet och gett sin tilllit åt vanligt hederligt folk som ger lika mycket som dom tar..........Och så än i dag efter snart femtio års erfarenhet träffar man på dom......dom där..ja ni vet......som i snart femtio år inte lärt sig ett skit!.....ja ja ......Man tackar gud för att man har förstånd nog att omge sig med förståndigt folk på sin fritid såsom bilfolk i älgötrakten eller gamla konsum nära big moose........ja det är ju älgjaktstider så liknelserna blir därefter.......Ja vad som har hänt ??? Ja just ingenting från min synvinkel......men som dom säger man lär sig nåt nytt varje dag.........suck..........va dom måste slita ont stackars ...Ja måste vara bäst folket.....synd bara att dom blir genomskinliga ibland.......typ......när dom träffar på en sån ......sån ....som mej........hasta la vista.

RSS 2.0